За Професионалистите

Хотели-Ресторанти-Кафета

COFFERO гледа напред и твърдо вярва в ценностите на качеството и обслужването на клиентите. Нашите кафе блендове, еднотипни и специални кафета, печелещият награди английски чай NOVUS, белгийските шоколадови напитки Cafe-Tasse, нашите индивидуални рецепти и машини гарантират уникално решение и елитно обслужване. COFFERO е официален представител на висококачествените ръчно произведени в Милано, Италия еспресо машини „ROCKET“.

Ако искате да издигнете бизнеса си на високо ниво, да надградите офиса си или имате идея която искате да споделите с нас, не се колебайте ние ви очакваме!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ОФИСА

COFFERO се стреми да предоставя лесни и качествени решения. Независимо дали ще изберете нашите кафе на зърна и автоматични машини или тези с капсули, нашите предложения ще ви донесат уникални предимства. Нашият екип по продажбите очаква вашето обаждане. Ние ще се радваме да организираме дегустация и да обсъдим възможностите за партньорство.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки