За нас

COFFERO® е кафе пекарна базирана в София където изпичаме ръчно нашето кафе със страст и любопитство стремейки се да създадем уникален кафе продукт. За нас е много важно да знаем къде се отглежда кафето ни и как е обработено. Затова се стремим да изграждаме дългогодишни отношения със самите фермери като по този начин получаваме най-високо качественото зелено кафе.

COFFERO® предлага разнообразие от вкусове за ценителите на кафето, чая и шоколада. Внимателно подбраното зелено кафе изпичаме според спецификите на отделните сортове и региони което правим на малки серии за да гарантираме, че кафето ще бъде винаги прясно което е от особенно значение за вкусовите и хранителните му качества.

Можете да се потопите в ароматите на COFFERO® като ни посетите в Sofia Ring MallThe Mall, или Quartal.city където да си поговорим за особеностите на различните географски региони и вкуса, който е характерен за тях. Освен богатия ни асортимент от специално кафе можете да се насладите и на френски кафе капсули „Cap’Mundo“, награждаваният английски чай „NOVUS“, изключителната селекция от белгийски шоколади на „Cafe-Tasse“ и „Perlege"", аксесоари от най-реномираните марки в бранша и много др. онлайн и с доставка до дома ви. COFFERO® е официален представител и сервиз на висококачествените ръчно произведени в Милано, Италия еспресо машини „ROCKET ESPRESSO“ и "STONE ESPRESSO". Ако се колебаете в избора си, нашите онлайн консутланти ще ви отговорят при първа възможност.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки