За нас

COFFERO® събира и изпича ръчно кафе от различни континенти и географски точки. Приготвяме нашето кафе със страст и любопитство, като се стремим да създадем уникален кафе продукт за българския пазар. Избираме кафето от малки производители, а не от плантации, проследими и верни на своя тероар и ноу-хау, заредени със страстта на производителя и неговия регион. Стремим се да изграждаме дългогодишни отношения със самите фермери, като по този начин получаваме най-висококачественото зелено кафе, защото за нас е много важно да знаем къде се отглежда кафето и как точно е обработено.

Изпичаме кафето на малки серии според спецификите на отделните сортове и региони. За да гарантираме, че кафето ще бъде винаги прясно, което е от особенно значение за вкусовите и хранителните му качества.

COFFERO® предлага разнообразие от вкусове за ценителите на кафето, чая и шоколада. Можете да се потопите в ароматите на COFFERO® като ни посетите в специализираните ни магазини в Sofia Ring Mall, Paradise Center и  The Mall. Освен това можете да поръчате от богатия ни асортимент от специално кафе, френски кафе капсули „CAP’MUNDO“, първокачествен английски чай „NOVUS“, изключителната селекция от белгийски шоколади на „Cafe-Tasse“ и аксесоари от най-реномираните марки в бранша като „HARIO“, „BONAVITA“, „FORLIFE“ и много др. онлайн с доставка до дома ви. COFFERO® е официален представител на висококачествените ръчно произведени в Милано, Италия еспресо машини „ROCKET“. Ако се колебаете между различните вкусове, нашите онлайн консутланти ще ви отговорят при първа възможност.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки