За Coffero

COFFERO е кафе пекарна базирана в София. Ние печем ръчно нашето кафе със страст и любопитство стремейки се да създадем уникален кафе продукт за българският пазар. За нас е много важно да знаем къде се отглежда кафето и как точно е обработено. Затова ние се стремим да изграждаме дългогодишни отношения със самите фермери като по този начин получаваме най-високо качественото зелено кафе.

COFFERO® предлага разнообразие от вкусове за ценителите на кафето, чая и шоколада. Внимателно подбраното зелено кафе изпичаме на място според спецификите на отделните сортове и региони което правим на малки серии за да гарантираме, че кафето ще бъде винаги прясно което е от особенно значение за вкусовите и хранителните му качества. Можете да се потопите в ароматите на COFFERO® като ни посетите в Sofia Ring Mall или The Mall и си поговорим за спецификите на различните географски региони и вкуса, който е характерен за кафето от Мексико, Колумбия, Ходурас, Ел Салвадор, Бразилия, Кения, Етиопия, Никарагуа, Индонезия, Нова Гвинея, Австралия,  Йемен, Конго, Гватемала, Коста Рика, Ямайка и мн. други . Освен това можете да поръчате от богатия ни асортимент от специално кафе, френски кафе капсули „CAP’MUNDO“, първокачествен английски чай „NOVUS“, изключителната селекция от белгийски шоколади на „Cafe-Tasse“ и аксесоари от най-реномираните марки в бранша като „HARIO“, „BONAVITA“, „FORLIFE“ и много др. онлайн с доставка до дома ви. COFFERO® е официален представител на висококачествените ръчно произведени в Милано, Италия еспресо машини „ROCKET“. Ако се колебаете между различните вкусове, нашите онлайн консутланти ще ви отговорят при първа възможност.

Quality Coffee Roaster Shop

раб. врeме 10-22 всеки ден
Тел. : +359 877 550 777

e-mail: info@coffero.com
Web: http://coffero.com/

ул. „Околовръстен път“ 214 (Sofia Ring Mall, top level), София 1434, България

бул. „Цариградско шосе“ 115 „З“ (The Mall, ground level), София 1784, България

бул. „Черни връх“ 100, Хладилника (Paradise Center, level -1)София 1407, България

бул "Черни Връх" 69, Quartal.city София 1407, България

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки