• Начало
  • ПАЗАРУВАНЕ В САЙТА И ДОСТАВКА

ПАЗАРУВАНЕ В САЙТА И ДОСТАВКА

Приблизителното време за доставка обикновено е между 1-3 работни дни. Куриер от куриерска фирма, наета от COFFERO® ще се свърже предварително с вас за уточняване на дата и час за доставката. Цената за доставка на поръчки за цялата страна е 4.99 лв. Можете да заплатите за поръчката си чрез наложен платеж, банкова карта, през ePay.bg и PayPal или по банков път. Ако вашата поръчка е на стойност над 70 лв, доставката ще бъде безплатна.

COFFERO® се среми да поддържа точността на информацията, представена в сайта. Въпреки това е възможно е да има технически грешки или пропуски в информацията. Изображенията на продуктите имат информативен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията, поради промяна на характеристиките или дизайна им. Характеристиките или цените на продуктите, описани в сайта, могат да бъдат промянени от COFFERO® по всяко време и могат да съдържат грешки. Възможно е, поради ограниченото пространство и последователната структура на информацията, описанията на продуктите да бъдат понякога непълни. Всички стоки, включително тези в промоция/намление се продават и доставят до изчерпване на количествата им дори това да не е изрично отбелязано в сайта. Сайтът може да съдържа линкове към други сайтове. COFFERO® не носи отговорност за политиката на поверителност на уебсайтове, които не администрира, както и за друга информация, съдържаща се в тях.

Чрез регистрацията на Поръчка в сайта, Купувачът се съгласява по телефона или имейл да заяви желанието си да получи съответната Стока или Услуга от Продавача срещу заплащане. Продавачът ще Ви изпрати уведомление за регистриране на Поръчката в системата му, което няма смисъла на приемане, потвърждаване или поемане на ангажимент за изпълнението й. Това уведомление Продавачът прави по електронен път (имейл) или по телефона. В този смисъл Продавачът има правото да не достави част или всички Стоки или да не изпълни част или всички Услуги от Поръчката по свое усмотрение включително, но не само поради изчерпване на складовата им наличност или промяна на цената. При всички случаи Продавачът уведомява за това Клиента чрез имейл или по телефона. При това положение единствената отговорност на Продавача е да върне евентуално получената предварително цена на Стоката или Услугата. Договорът за покупко-продажба от разстояние между Продавача и Клиента се смята за сключен към момента на получаването от страна на Клиента на електронната му поща и/или чрез SMS, изпратен на телефна му на уведомление от страна на Продавача, че е готов да изпрати Стоката от Поръчката или да предостави Услугата. Договорът за покупко-продажба, сключен между Клиента и Продавача, се състои от настоящите общи условия и заявената и предоставена информация от Купувача в Сайта. Всеки договор ще бъде придружаван от гаранционен сертификат, издаден от Продавача или от негов доставчик за закупените Стоки.

Клиентът има право да публикува мнения относно Стоки и/или Услуги, както и да се свързва с COFFERO® на посочените адреси в раздел „контакти” на сайта.  Мнения или съобщения, които съдържат нецензурни думи или неподходящ речник ще бъдат премахнати от сайта или игнорирани. Продавачът има свободата да обработва получената от Клиента информация без да е необходимо да мотивира действията си във връзка с това. Продавачът има свободата да борави с получената информация без да бъде необходимо да се обосновава за това.

Всички цени на Стоките и/или Услугите на сайта са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон за данъци и такси.

Продавачът предлага всички Стоки на сайта с гаранция за съответствие на стоката с Договора в съответствие с действащото законодателство и гаранционната политика на съоответния производител или официален дистрибутор на Стоката.

Продавачът не носи отговорност за каквито и да било претърпени от Купувача или от трети лица вреди, настипъли в резултат на форсмажорни обстоятелства или такива, които са извън контрола на Продавача. Във всички останали случаи отговорността на Продавача е ограничена максимум до стойността на поръчаната и платена Стока.

Използване на ваучер за онлайн пазаруване:

– Ваучер за онлайн пазаруване можете да получите като комплимент за направената покупка в някой от физическите ни магазини;

– Ваучерите за онлайн пазаруване могат да бъдат с различна стойност и валидност които са описани на самият ваучер;

– Ваучерите може да се използват само за онлайн поръчки и важат за определена минимална покупка чиято стойност също е описана на ваучера;

– Един потребител може да използва един ваучер за онлайн пазаруване;

– Възможно е ваучерът за онлайн пазаруване да не може да се използва заедно с други промоции. При наличие на такова условие то е описано на самия ваучер;

– Кодът на ваучера се въвежда при последната стъпка при онлайн пазаруване в поле „Купон“. Кодът на ваучера може да откриете на гърба му.

Личните ви данни ще бъдат пазени според Закона за защита на личните данни. За рекламация ползвайте контактите в страницата ‘Контакти’.

Nespresso® е търговска марка на трета страна която по никакъв начин не може да бъде асоциирана с „COFFERO“®  или „АТИСТО“ ЕООД.

„COFFERO“® е регистрирана търговска марка от патентното ведомство на Република България под номер 94521 от „АТИСТО“ ЕООД.

"АТИСТО" ЕООД

гр. София 1504, бул. Евлоги и Христо Георгиеви № 107, ет. 1, ап. 3

Булстат: BG202724164

„Първа инвестиционна банка“ АД

IBAN: BG39FINV91501015984990  BIC: FINVBGSF

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки