capmundo_planadas_bd

BIO & COMPOST Кафе Капсули PLANADAS

11,60лв.

Описание на продукта:

BIO & COMPOST Кафе Капсули PLANADAS от CAP’ MUNDO за Nespresso ®*

Planadas, намиращ се в южната част на Колумбия, този район за отглеждане на кафе беше контролиран от бунтовници в продължение на много години. Тази забравена земя е дом на старите Бърбън и Катура сортове, отглеждани при екстремните височини от между 1800 и 2200 метра. Този малък рай, заобиколен от покрити със сняг планини, произвежда кафе с невероятна естествена сладост в чашата, оживена от свежи червени плодови нотки. 100% Арабика със сладък вкусов профил и плодов аромат.

BIO & COMPOST е изцяло новоразработена кафе капсула и нова гама съставена от пет BIO кафета на реномирания френски произвозител на кафе капсули CAP’MUNDO.  Стремейки се да предлага първокласни продукти CAP’MUNDO произвежда кафе капсули които са първите на пазара сертифицирани като „OK Компост“ и „OK биопродукти“. Това означава, че крайният продукт (капсула, кафе, капаци + лепило) в окончателния си вид и дебелина са компостируеми за 12 седмици в съответствие с нормата на ЕС за биологично разпадане на опаковките (EN13432). Всички капсули на CAP’MUNDO са произведени в Европа (Франция) в стриктното спазване на нормативните правила на ЕС по отношение на производството на продукти в контакт с храни (EC1935/2004 – UE10/2011 – ЕC 2023/2006 – ED82/711/ЕEC – ED85/572/ЕEC) както и без BPA, PVDC, MGO, алуминий, епоксидни деривати и разбира се съвместими с всички Nespresso®* кафемашини.

Повече за BIO & COMPOST Кафе Капсули, CAP’ MUNDO

CAP’ MUNDO произвежда 100% Nespresso ® съвместими Кафе Капсули. Традиционното отделно и бавно печене са в основата на  изключителните рецепти изработени от майстори кафе експерти. Водещата цел за направата на CAP’ MUNDO е да се произвеждат кафе капсули по най-добрия възможен за това начин, чрез внимателен контрол върху снабдяването със зелени кафета, техники за смесване и създаване на сензорни профили по време на печенето, за да се създаде набор съобразен с вашите очаквания и не на последно място на достъпна цена.

* Nespresso ® е търговска марка на трета страна която по никакъв начин не може да бъде асоциирана с COFFERO.

Повече за Кафе Капсули, CAP’ MUNDO

Допълнителна информация

Кафе капсули за NESPRESSO

10 бр. BIO & COMPOST Nespresso® съвместими

Марка

CAP’ MUNDO, Франция

Регион

Planadas, Колумбия

Сорт

100% Арабика – Бърбън и Катура

Нето тегло

57 гр.

Брой

10 броя

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “BIO & COMPOST Кафе Капсули PLANADAS”

Може също да харесате…