Блог

Първокласен Английски чай NOVUS 29.05.2018 02:51 pm

Първокласен Английски чай NOVUS

NOVUS - награждаваният чай! Качеството е реалност, не само усещане!

Това е така защото мисията на NOVUS e да произвежда широка гама от удобни за използване чайове от цели листа, което да превърне чая в първокласна напитка. Резултатът е класически (ръчно набран) чай от цели листа в специални пирамидални торбички за запарка или в специален плик за многократна употреба с определен грамаж от 100гр и 250гр.

Модерен привкус на една древна традиция.

Награждаваната компания NOVUS Tea е млада, иновативна и динамична, специализирана в снабдяването с Първокласен Английски чай от листа на някои от най- добрите хотели, ресторанти и частния сектор.

Novus Tea има за цел да доставя най- добрите образци от различните видове чай, предлагащи изключителен вкус и мирис, и е единствената компания във Великобритания, способна да предостави оферта за истински превъзходен чай от листа до всички работни сфери чрез различни размери на асортимента. В добавка, това е напълно британски продукт, произведен и пакетиран във Великобритания.

Ангажимент на NOVUS Tea към вкуса и аромата е доказан от множеството награди "Отличен вкус", които са спечелили. През 2011 г. бяха една от двете британски компании за чай, които спечелиха златната награда три звезди за билков чай и днес по-голямата част от асортимента им притежава наградата "Отличен вкус".

Марката NOVUS Tea се опира на основните си ценности за качество и вкус.

Докато други марки използват по-евтини чайове от листа като Sencha и Мао Feng, Novus е начело с най-добрите образци като Dragonwell / Lung Ching. Оттук идва слоганът „Качеството е реалност, не само усещане!” Много марки говорят за качество, но NOVUS го осигурява.

Новото им черно брандиране и опаковане след обновяването си излъчват качество, а награди са поставени на видно място върху опаковката. Сега видът на опаковката отразява качеството на пакетирания продукт, а функционалният плик чрез многократното отваряне и затваряне с цип допълнително запазва качеството.

Защо чай от цели листа?

  • Вкусът е далеч по-силен от обикновените торбички с чай на прах
  • Чаят от цели листа позволява на уникалните и специални вкусове на всяка съставка да бъдат оценени
  • Чаят от цели листа има гладък и плътен вкус
  • Чаят от цели листа не е широко достъпен като нарязания чай, което повишава стойността му
  • Чаят от цели листа е по-приятен

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Чай

Чай

Първокласен Английски чай NOVUS

Първокласен Английски чай NOVUS

NOVUS - награждаваният чай! Качеството е реалност, не само усещане! Това е така защото мисията на NOVUS e да произвежда широка гама от удобни за използване чайове от цели листа, което да прев NOVUS - награждаваният чай! Качеството е реалност, не само усещане! Това е така защото мисията на NOVUS e да произвежда широка гама от удобни за използване чайове от цели листа, което да прев 2018-05-29T14:51:44+03:00 Първокласен Английски чай NOVUS

<p><strong>NOVUS - награждаваният чай! Качеството е реалност, не само усещане!</strong></p> <p>Това е така защото мисията на NOVUS e да произвежда широка гама от удобни за използване чайове от цели листа, което да превърне чая в първокласна напитка.&nbsp;Резултатът е класически (ръчно набран) чай от цели листа в специални&nbsp;<a href="http://coffero.raz.bg/category/tchai?filter_podredba=137" target="_blank" rel="noopener">пирамидални торбички</a>&nbsp;за запарка или в специален плик за многократна употреба с определен грамаж от&nbsp;<a href="http://coffero.raz.bg/category/tchai?filter_podredba=138" target="_blank" rel="noopener">100гр и 250гр</a>.</p> <p><strong>Модерен привкус на една древна традиция.</strong></p> <p>Награждаваната компания NOVUS Tea е млада, иновативна и динамична, специализирана в снабдяването с Първокласен Английски чай от листа на някои от най- добрите хотели, ресторанти и частния сектор.</p> <p>Novus Tea има за цел да доставя най- добрите образци от различните видове чай, предлагащи изключителен вкус и мирис, и е единствената компания във Великобритания, способна да предостави оферта за истински превъзходен чай от листа до всички работни сфери чрез различни размери на асортимента. В добавка, това е напълно британски продукт, произведен и пакетиран във Великобритания.</p> <p>Ангажимент на NOVUS Tea към вкуса и аромата е доказан от множеството награди "Отличен вкус", които са спечелили. През 2011 г. бяха една от двете британски компании за чай, които спечелиха златната награда три звезди за билков чай и днес по-голямата част от асортимента им притежава наградата "Отличен вкус".</p> <p><strong>Марката NOVUS Tea се опира на основните си ценности за качество и вкус.</strong></p> <p>Докато други марки използват по-евтини чайове от листа като Sencha и Мао Feng, Novus е начело с най-добрите образци като Dragonwell / Lung Ching. Оттук идва слоганът &bdquo;Качеството е реалност, не само усещане!&rdquo; Много марки говорят за качество, но NOVUS го осигурява.</p> <p>Новото им черно брандиране и опаковане след обновяването си излъчват качество, а награди са поставени на видно място върху опаковката. Сега видът на опаковката отразява качеството на пакетирания продукт, а функционалният плик чрез многократното отваряне и затваряне с цип допълнително запазва качеството.</p> <p><strong>Защо чай от цели листа?</strong></p> <ul> <li>Вкусът е далеч по-силен от обикновените торбички с чай на прах</li> <li>Чаят от цели листа позволява на уникалните и специални вкусове на всяка съставка да бъдат оценени</li> <li>Чаят от цели листа има гладък и плътен вкус</li> <li>Чаят от цели листа не е широко достъпен като нарязания чай, което повишава стойността му</li> <li>Чаят от цели листа е по-приятен</li> </ul>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки