Прясно изпечено „Специално Кафе“ Танзания, Метеорит

17лв.59лв.

Описание на продукта:

Прясно изпечено „Специално Кафе“ Танзания, Метеорит притежава балансиран характер с изявен сладко плодов ароматен спектър.

Верни на разбиранията ни за намирането на отлични източници за зелено кафе  ние не купуваме кафета от Националната кафеена борса Моши. За това тази година ние сме особенно щастливи да започнем търговия с кооперативи и производители, с които ще продължим да си партнираме година след година. Единствено по този начин ще можем да гарантираме за качество на измиването на кафето, проследяемостта и дългосрочно партньорство с измиващи станции в Танзания (наричани Централни Преработвателни Предприятия –ЦПП).

22834107311_e420d99911_k

Тези напълно измити кафета (не полуизмити като много кафета от Танзания) позволяват да се запазят по-дълго партидите с кафе и гарантира дълготрайност на вкуса в чашата.

Посетихме различни Централни Преработвателни Предприятия и убедихме производителите да работят директно с нас, заобикаляйки борсите за кафе: По този начин те ще получат по-добра цена за кафетата си в замяна на усилията им по отношение на качество, проследяемост и дългосрочно партньорство. Така както ние го разбираме.

22430695899_9a7e021a50_k

Подготвено в измиващите станции на Тариме, това кафе е кръстено „метеорит” на огромния метеорит, който е ударил района Мбози в Танзания. То е клас АВ и осигурява доста сладък профил и плътност, която ще се открои при приготвянето на еспресо напитката.

Допълнителна информация

Регион

Мара (Танзания)

Ферма

Метеорит

Сорт

100% Арабика – К7

Надморска височина

1400 м

Обработка

Напълно измит

Клас

AB

Резултат

83/100

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Прясно изпечено „Специално Кафе“ Танзания, Метеорит”