Прясно изпечено Кафе Папуа Нова Гвинея, Сигри Истейт

16лв.55лв.

Описание на продукта:

Наличните количества от това толкова харесвано кафе се изчерпаха но очакваме с нетърпение да опитаме от новата реколта през октомври 2017г.

Прясно изпечено Кафе Папуа Нова Гвинея от Сигри Истейт притежава балансиран характер и плодово – пикантен ароматен спектър. Прясно изпечено кафе 100% Арабика сорт Типика с хармоничен и устойчив вкус около нотки на препечен хляб, подправки и бадеми. Отличен представител на кафетата от един регион или така наречените “Single Origin Coffees”. Еспресо или филтрации – вие решавате как да го приготвите защото Прясно изпечено Кафе Папуа Нова Гвинея от Сигри Истейт е много подходящо за всеки един метод на приготвяне.

sigri

От 1950 г. плантацията Сигри, намираща се в сърцето на планините на Папуа Нова Гвинея, произвежда едно от най-добрите гурме кафета в региона на Азия и Океания. Теренът се намира на около 1500 м над морското равнище, където климатът е свеж, с обилни валежи, подходящи за отглеждане на кафейни насаждения. Дървета осигуряват сянка и защитават кафеените растенията от вятър, слънце и проливни дъждове.

sigri5

Това е рай за над 160 вида птици: папагали, кукувици, врабчоподобни и райски птици. Плантацията обръща голямо внимание на благоденствието на служителите си и всяка година инвестира в образователни програми и жилищно строителство.

sigri2

Напълно заслужено това Прясно изпечено Кафе Папуа Нова Гвинея от Сигри Истейт се превърна в едно от най-харесваните и предпочитани кафета и първи избор на много хора.

Допълнителна информация

Регион

Провинция дес Аутес Терес Оксиденталес

Ферма

Сигри Истейт

Сорт

Арабика – 100% Типика

Надморска височина

1500 м

Обработка

Напълно измито

Клас

1

Резултат

84,5/100

Период на добив

Април до Септември

1 review for Прясно изпечено Кафе Папуа Нова Гвинея, Сигри Истейт

  1. 5 от 5

    :

    Кафето е страхотно – плътно и с наситен аромат, а обслужването в магазина в Ring Mall е отлично. Персоналът е отзивчив и познава много добре продуктите. Препоръчвам магазина на всички истински ценители на качественото кафе. Предлагат се и превъзходни шоколади!

Добавете отзив