Прясно изпечено Кафе Колумбия, Ла Кристалина

16лв.57лв.

Описание на продукта:

Прясно изпечено Кафе Колумбия, Ла Кристалина е добре балансирано гурме кафе което ла Кристалина ни предлага е отлична колумбийска Катура. Прясно изпечено Кафе Колумбия, Ла Кристалина притежава мек и балансиран характер с приятно сладък аромат и лека текстура. Много меко тяло с нотки на захаросани плодове и привкус на кайсия и мед. Иключително изтънчена течност подходяща за разнообразни методи на приготвяне в зависимост от вкусовите ви предпочитания. Непрекъснато преоткриваме интересния вкусов профил на това кафе експериментирайки с различни рецепти и не спираме да се изненадваме от интересните резултати които постигаме. Ако търсите кафе на което да се наслаждавате то непременно трябва да го опитате!

26693463910_ce7b18bc7b_z

Районите, в които расте кафето на Ла Кристалина, се намират на надморска височина между 1500 и 1900 м, върху естествени вулканични почви, които придават на кафето цялата му комплексност и деликатност като оформят този изключителен Кафе Тероар. Кафейните дървета са изключително от сорт Катура и растат под сянката на богата растителност при годишна средна температура от 180С, която гарантира бавно и пълно узряване на плодовете.

20674359293_01dccea4cb_o

Кафейните дървета са изключително от сорт Катура и растат под сянката на богата растителност при годишна средна температура от 180С, която гарантира бавно и пълно узряване на плодовете.

???????????????????????????????

Повече за Кафе Тероар Колумбия, Ла Кристалина.

Допълнителна информация

Регион

Колумбия, Рисаралда Гуатика

Ферма

Ла Кристалина кооп.

Сорт

Арабика – 100% Кататура

Надморска височина

1500-1900 м.

Обработка

Напълно измито

Клас

Специален

Резултат

86/100

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Прясно изпечено Кафе Колумбия, Ла Кристалина”