Brazil, Bob-O-Link

Прясно изпечено „Специално Кафе“ Бразилия, Боб-О-Линк

17лв.60лв.

Описание на продукта:

Прясно изпечено „Специално Кафе“ Бразилия, Боб-О-Линк е с балансиран характер и сладък ароматен спектър. Изискана и сладка течност с деликатни нотки на черен шоколад и бадеми. Прясно изпечено кафе Бразилия, Боб-О-Линк е много подходящо за еспресо и джезве напитки. Едно много различно кафе напълно заслужило високият си резултат. Много сме доволни, че успяхме да попаднем на такъв партньор чийто професионализъм няма граници. Не спираме да се изненадваме реколта след реколта на качествата на тази смес.

Специално кафе Бразилия

Кафето Боб О Линк се произвежда в сърцето на планината Могиана, на височина между 1000 и 1400 м над морското равнище. То включва сортове като Жълт Бърбън, червен Мондо Ново или Катуай, отглеждани под сянката на тропическите дървета.

29580426410_2ec65504ae_k

Фермите се управляват в пълна хармония с цялата екосистема като се зачитат и защитават растителните и животински видове, които съжителстват във фермата. Кафейните плодове се берат на ръка по селективен начин чрез различни операции и само когато са напълно узрели.

29580467560_d158b23f7a_k

В резултат това кафе притежава балансиран характер, сладък привкус на бадем и черен шоколад. Фермата Фазенда Амбиентал Форталеза FAF е създадена през 1850 г. от семейство Барето. Страстта към кафето се е предавала от поколение на поколение в семейството, а сега фермата се управлява от Силвия Барето и нейния съпруг Маркос Кроче – преки наследници на основателя.

29247577313_dcdda9dcdb_k

Повече за Кафе Тероар Бразилия Мокока, Боб о Линк.

Image already added

Допълнителна информация

Регион

тероар Мокока

Ферма

Фазенда Амбиентал Форталеза

Сорт

Арабика – комбинация от сортове

Надморска височина

1000-1400 м

Обработка

Натурално

Клас

Специален

Резултат

87/100

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Прясно изпечено „Специално Кафе“ Бразилия, Боб-О-Линк”