За нас

COFFERO® събира и изпича ръчно кафе от различни континенти и географски точки. Приготвяме нашето кафе със страст и любопитство, като се стремим да създадем уникален кафе продукт за българския пазар. Избираме кафето от малки производители, а не от плантации, проследими и верни на своя тероар и ноу-хау, заредени със страстта на производителя и неговия регион. Стремим се да изграждаме дългогодишни отношения със самите фермери, като по този начин получаваме най-висококачественото зелено кафе, защото за нас е много важно да знаем къде се отглежда кафето и как точно е обработено.

Изпичаме кафето на малки серии според спецификите на отделните сортове и региони. За да гарантираме, че кафето ще бъде винаги прясно, което е от особенно значение за вкусовите и хранителните му качества.

COFFERO® предлага разнообразие от вкусове за ценителите на кафето, чая и шоколада. Можете да се потопите в ароматите на COFFERO® като ни посетите в специализираните ни магазини в Sofia Ring Mall и  The Mall. Освен това можете да поръчате от богатия ни асортимент от специално кафе, френски кафе капсули „CAP’MUNDO“, първокачествен английски чай „NOVUS“, изключителната селекция от белгийски шоколади на „Cafe-Tasse“ и аксесоари от най-реномираните марки в бранша като „HARIO“, „BONAVITA“, „FORLIFE“ и много др. онлайн с доставка до дома ви. COFFERO® е официален представител на висококачествените ръчно произведени в Милано, Италия еспресо машини „ROCKET“. Ако се колебаете между различните вкусове, нашите онлайн консутланти ще ви отговорят при първа възможност.

Coffero Sofia Ring Mall